Cardenal Kasper: “El Papa no vol la pompa del passat”

El Cardenal Walter Kasper, president emèrit del Consell Pontifici per la Promoció de la Unitat dels Cristians, explica el perquè de la necessitat del diàleg interreligiós i del paper de la pau dins la problemàtica actual. Explica on rau la diferència entre el Papa Francesc i Benet XVI. D’altra banda, planteja el seu punt de [...]

El Cardenal Walter Kasper, president emèrit del Consell Pontifici per la Promoció de la Unitat dels Cristians, explica el perquè de la necessitat del diàleg interreligiós i del paper de la pau dins la problemàtica actual. Explica on rau la diferència entre el Papa Francesc i Benet XVI. D’altra banda, planteja el seu punt de vista sobre l’actualitat eclesial, entre d’altres, la canonització de Joan Pau II, basada en el seu record, o sobre les darreres declaracions del Sant Pare en referència a la cúria romana i al paper de les dones.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global