Cap família sense Bíblia

El Centre de Pastoral Litúrgica, juntament amb l’Associació Bíblica de Catalunya, publiquen la ‘Bíblia de la Comunitat’

La tasca de divulgar la Paraula de Déu és una de les més necessàries en l’Església del nostre temps. La Bíblia és un tresor de saviesa divina i humana que no pot faltar ningú: ni a les esglésies ni a les famílies. Sota aquest propòsit, el CPL i l’ABCat treuen al mercat, a partir del 15 de març, una Bíblia amb una mida “prou gran perquè pugui estar entronitzada al costat del sagrari com proposa el Papa Benet XVI”. És l’anomenada Bíblia de la Comunitat (#BCom), il·lustrada amb 21 làmines a tot color d’escenes rellevants de l’Escriptura dissenyades per Perico Pastor. El text bíblic és la traducció aprovada el 2007 per la Conferència Episcopal Espanyola, que inclou un apèndix de citacions bíbliques corresponents a les lectures i salms de tots i cadascun dels dies de l’any.

Per a Esglésies i famílies

Aquesta nova edició bíblica s’ofereix a totes les esglésies de l’arxidiòcesi perquè pugui ser col·locada en un lloc d’honor de l’espai sacre. Però, en un temps eclesial assenyalat pels dos Sínodes de la Família (2014 i 2015), també s’ofereix a les llars que desitgin entronitzar la paraula de Déu i fer-ne un punt de referència de la pregària i la convivència familiars.

D’altra banda, aquest 2015 es compleixen cinquanta anys de la proclamació de la Dei Verbum i, l’entronització de la Bíblia, en la comunitat eclesial o familiar, és un gest important que reforça la devoció dels fidels a la Paraula. “Sempre és necessari divulgar la Paraula de Déu perquè tot el Poble de Déu està compromès en l’Evangelització, que passa per donar a conèixer l’Evangeli”, explica Mn. Jaume Fontbona, president del CPL.

Preus

Està previst que la Bíblia de la Comunitat (#BCom) surti al carrer el proper 15 de març per 60 euros. Tanmateix, els qui l’encarreguin abans del 10 de març podran obtenir-la a un preu avantatjós: 45 euros i podran ser enviades gratuïtament com a paquet postal entre els dies 15 i 25 de març.

T'interessarà ...

22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món