Campanya de subscripcions de Catalunya Cristiana

Moltíssimes gràcies a totes les persones que ahir al vespre vau venir al Palau de Congressos de Catalunya i us vau convertir en col·laboradors de Catalunya Cristiana. La campanya té com a objectiu assolir 1.000 noves subscripcions i va ser presentada pel director, Jaume Aymar, i per Joan Gaspart, soci del Club+Amics. Tot just l’acabem [...]

Moltíssimes gràcies a totes les persones que ahir al vespre vau venir al Palau de Congressos de Catalunya i us vau convertir en col·laboradors de Catalunya Cristiana. La campanya té com a objectiu assolir 1.000 noves subscripcions i va ser presentada pel director, Jaume Aymar, i per Joan Gaspart, soci del Club+Amics. Tot just l’acabem de començar i, per tant, encara sou a temps de participar-hi. Podeu trucar al telèfon 93 409 27 70 i venir a recollir les vostres butlletes. Per cada subscripció que aconseguiu, guanyareu 25 euros.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

19 Juny, 2019
Aquest és el significat de la tradició que acull el claustre de la Catedral de Barcelona pel Corpus Christi