Campanya de recollida de medicaments

Busquem voluntaris per participar en la 6a recollida de medicaments organitzada pel Banc Farmacèutic [CÁRITAS] El 9 de febrer se celebrarà aquesta jornada de recollida a Barcelona, així com a altres ciutats europees, sota el lema “Dóna un medicament a qui el necessita”. Per portar a terme aquesta acció, es necessiten voluntaris per informar les [...]

Busquem voluntaris per participar en la 6a recollida de medicaments organitzada pel Banc Farmacèutic

[CÁRITAS] El 9 de febrer se celebrarà aquesta jornada de recollida a Barcelona, així com a altres ciutats europees, sota el lema “Dóna un medicament a qui el necessita”.

Per portar a terme aquesta acció, es necessiten voluntaris per informar les persones que vagin a la farmàcia el dissabte 9 de febrer, de 9 a 14h, que tenen la possibilitat de comprar algun medicamentdels que han demanat les entitats socials col·laboradores.

Entre aquestes, hi ha Càritas, que té un acord amb el Banc Farmacèutic per fer arribar medicaments, sense cap cost, a les persones ateses.

És per això que es fa una crida a voluntaris perquè donin suport a Càritas a través d’aquesta iniciativa solidària.

Per als voluntaris interessats a participar, hi haurà una sessió de formació prèvia (cal contactar amb el Programa de Voluntariat de Càritas a través de mmilian@caritasbcn.org):

– dimecres 30 a les 19.30 (Barcelona).

– dijous 31 a les 19.30 (Barcelona).

– dijous 31 a les 19h (Sabadell).

Aquest any, es preveu que prop de 500 voluntaris es distribueixin entre les 300 farmàcies col·laboradores. L’objectiu marcat és aconseguir els 33.000 medicaments que han sol·licitat 80 entitats d’acció social de tot Espanya. En l’anterior recollida es van poder distribuir medicaments per valor de 33.500 €.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...