Pàgina d'inici > Noticies

Campanya de Nadal de la Infància Missionera

Les Delegacions de Missions enceten la campanya “Sembradors d’estels” Un any més, l’Obra Missional Pontifícia de la Infància Missionera convida a tots els nens i nenes a viure un “Nadal Missioner” essent Sembradors d’Estels. Aquest, precisament, és el nom de la nova campanya encetada per les Delegacions de Missions, que consisteix en què els infants […]

Les Delegacions de Missions enceten la campanya “Sembradors d’estels”

Un any més, l’Obra Missional Pontifícia de la Infància Missionera convida a tots els nens i nenes a viure un “Nadal Missioner” essent Sembradors d’Estels. Aquest, precisament, és el nom de la nova campanya encetada per les Delegacions de Missions, que consisteix en què els infants regalin estrelles adhesives i desitgin Bon Nadal a totes aquelles persones que ho acceptin per tal de compartir l’alegria nadalenca i recordar a tothom la Bona Nova: el naixement de Jesús.

D’aquesta manera, es pretén agrair el suport de les persones que resen i col·laboren amb els missioners. Igual que a vegades es demana per a ajudar els missioners en la seva tasca, ara els infants han de sortir a regalar en nom d’ells aquestes estrelles.

T'interessarà ...