Campanya de Mans Unides 2013 “No hi ha justícia, sense igualtat”

[Mans Unides] L’acte de presentació de la Campanya contra la Fam 2013, que porta per títol “No hi ha justícia, sense igualtat”, se celebrarà el dijous 31 de gener a les 19.00h al Palau Robert, Passeig de Gràcia, 107 de Barcelona. El missioner jesuïta mexicà José Avilés Arriola impartirà la conferència “Els pobles maies de Chiapas, [...]

[Mans Unides]

L’acte de presentació de la Campanya contra la Fam 2013, que porta per títol “No hi ha justícia, sense igualtat”, se celebrarà el dijous 31 de gener a les 19.00h al Palau Robert, Passeig de Gràcia, 107 de Barcelona.

El missioner jesuïta mexicà José Avilés Arriola impartirà la conferència “Els pobles maies de Chiapas, una llum d’esperança digna, de justícia i equitat”, en la qual explicarà la realitat de Chiapas i dels pobles indígenes Tseltal.

José Avilés és actualment el director de la Missió Jesuïta de Bachajón i vicari de Justícia i Pau de la Diòcesi de San Cristóbal de las Casas. Va ser fundador i director del Centre de Drets Indígenes (CEDIAC) i president del Consell Directiu del Centre de Suport Educatiu per a la Comunitat (CAEC).

La Missió de Bachajón està realitzant des del 1958 una reconeguda tasca d’acompanyament i desenvolupament de les comunitats indígenes Tseltal. Destaca la seva tasca en defensa dels drets humans i dels drets dels indígenes i el seu compromís amb els més pobres. A la missió s’ha impulsat l’Església Autòctona, la inculturació, programes productius amb l’ajuda de Mans Unides i un programa de gènere que ha aconseguit importants avenços en la participació i empoderament de les dones indígenes.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

19 Juny, 2019
Aquest és el significat de la tradició que acull el claustre de la Catedral de Barcelona pel Corpus Christi