Pàgina d'inici > Noticies > Solidaritat

Campanya de joguines contra l’exclusió social

La Fundació Pere Tarrés convoca un any més a totes aquelles empreses i interessats en col•laborar perquè tots els infants i joves rebin un regal per Nadal

La Fundació  Pere Tarrés, que treballa per combatre l’espiral de la pobresa i donar oportunitats als infants amb situació vulnerable, posa en marxa un any més la campanya de recollida de joguines. Aquestes es destinen als més de 3.000 infants i joves en risc d’exclusió social que aplega els 21 centres socioeducatius que federa i els 20 centres municipals que gestiona.

La campanya està adreçada principalment, als treballadors i treballadores de la Fundació, però, s’obre també a la participació de qualsevol persona entitat o empresa externa. Segons l’entitat, l’objectiu que es pretén “és evitar que els infants de les famílies més necessitades es quedin sense viure la màgia del Nadal”.

Com participar? 

Empreses com Mapfre, la Creu Roja, Expo Grupo, entre d’altres com els treballadors de l’empresa Oracle a títol personal, es sumen a la causa. Es tracta de col·laborar amb qualsevol joguina nova o amb bon estat i que estigui en el seu embalatge original.

A més de les joguines, també hi ha cabuda per productes de primera necessitat com raspalls de dents, sabons i cremes; material escolar, articles més atractius pels adolescents, ja sigui colònies, mocadors, bijuteria, motxilles, … menys roba. Entre aquests tampoc hi pot faltar el paper de regal, ja que seran els responsables que després de seleccionar i organitzar les joguines per edats i sexes els embolcallaran.

Lloc i data límit

Les joguines es recolliran a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarres, ubicada al número 37 del carrer Santaló de Barcelona, o a la seu de la Fundació, al carrer Numància. 149-151. La data límit serà pel dimarts 16 de desembre. A més, per a qualsevol altre dubte es pot consultar als responsables de la campanya trucant al 93 430 16 06.

 

 

T'interessarà ...