Pàgina d'inici > Noticies

Campanya contra l'atur juvenil

El Cardenal, Lluís Martinez Sistach, assistí aquest passat dissabte al partit de l’Espanyol i el València dins els actes de la campanya de sensibilització sobre el projecte de “Joves a l’atur”, que en motiu de les seves noces sacerdotals s’ha iniciat a Càritas Diocesana. Durant l’acte el president del club blanc i blau, Ramon Condal, […]

El Cardenal, Lluís Martinez Sistach, assistí aquest passat dissabte al partit de l’Espanyol i el València dins els actes de la campanya de sensibilització sobre el projecte de “Joves a l’atur”, que en motiu de les seves noces sacerdotals s’ha iniciat a Càritas Diocesana.

Durant l’acte el president del club blanc i blau, Ramon Condal, lliurà una placa al Sr. Cardenal en reconeixement de la seva tasca, i de l’arquebisbat, a favor del més desafavorits i el RCD Espanyol es convertirà en un “club amb cor”, denominació que reben totes aquelles entitats que col·laboren amb Càritas.

Els jugadors portaren una pancarta a favor del projecte ”joves a l’atur” i es projectà a l’estadi el vídeo promocional de la campanya.

T'interessarà ...