Pàgina d'inici > Noticies

Campanya 'Apadrina un pelegrí'

Resten menys de dos mesos per a la Jornada Mundial de la Joventut, que tindrà lloc a Rio de Janeiro (Brasil). Des de la Delegació de Joventut s’ha posat en marxa una campanya anomenada ‘Apadrina un pelegrí’. Aquesta consisteix en què els fidels puguin apadrinar els 20.000 Kms del viatge a canvi de pregàries per […]

Resten menys de dos mesos per a la Jornada Mundial de la Joventut, que tindrà lloc a Rio de Janeiro (Brasil). Des de la Delegació de Joventut s’ha posat en marxa una campanya anomenada ‘Apadrina un pelegrí’. Aquesta consisteix en què els fidels puguin apadrinar els 20.000 Kms del viatge a canvi de pregàries per la diòcesi. El trajecte és des de Barcelona a Sao Paulo, on hi estaran una setmana fent missions, i d’allà a Rio de Janeiro, on es trobaran amb el Papa. Després tornaran a Barcelona, on transmetran el missatge del Sant Pare a tota la diòcesi.

Aquest diumenge, en la celebració de l’Any de la Fe, els joves han organitzat una gimcana per conèixer millor el Credo que finalitzarà amb una missa presidida pel cardenal Sistach a la Sagrada Família. A la sortida, els joves vendran productes litúrgics per tal de poder-se costejar el viatge i poder fer realitat el seu somni.

T'interessarà ...