Pàgina d'inici > Noticies

Caminem junts per Besalú i Banyoles

‘Caminem junts’ organitza pel proper dijous 2 de juny la sortida anual de convivència a Besalú i Banyoles. L’excursió, oberta a tothom, es fa amb l’objectiu de promoure una pastoral multicultural, oberta i integradora. Excursió de convivència El col·lectiu eclesial ‘Caminem junts’, vinculat a la Pastoral Social diocesana, convoca un any més la sortida amb [...]

‘Caminem junts’ organitza pel proper dijous 2 de juny la sortida anual de convivència a Besalú i Banyoles. L’excursió, oberta a tothom, es fa amb l’objectiu de promoure una pastoral multicultural, oberta i integradora.

Excursió de convivència

El col·lectiu eclesial ‘Caminem junts’, vinculat a la Pastoral Social diocesana, convoca un any més la sortida amb destí Besalú i Banyoles. Es tracta d’un dia dedicat a conviure i a gaudir de la història i del paisatge que ens brinden aquestes dues localitats catalanes.

Els autobusos sortiran de Plaça Universitat a les 8.30h. del matí i s’espera arribar a Barcelona a les 20h. Per a apunta-s’hi cal inscriure’s abans del 25 de maig, i pagar l’entrada que serà de 9@ per als adults i de 2€ per als menors de 4 anys. És una excursió on tothom hi està convidat.

T'interessarà ...