Pàgina d'inici > Noticies

Calendari d'Advent per a mòbils

[Romereports] L’Advent comença unes hores abans a Sydney. Precisament allà, des de fa anys, la xarxa social XT3 llança un calendari virtual per preparar el Nadal. La versió 2012 del Calendari d’Advent XT3 pot usar-se en ordinadors i smartphones d’Apple i Android. Amb ella s’ajuda a joves a conèixer millor en què consisteix el Nadal i a […]

[Romereports] L’Advent comença unes hores abans a Sydney. Precisament allà, des de fa anys, la xarxa social XT3 llança un calendari virtual per preparar el Nadal. La versió 2012 del Calendari d’Advent XT3 pot usar-se en ordinadors i smartphones d’Apple i Android. Amb ella s’ajuda a joves a conèixer millor en què consisteix el Nadal i a preparar-se per viure intensament.

Pot descarregar des de la xarxa social xt3.com, des iTunes i des de Google Play. A partir del primer diumenge d’Advent, els usuaris podran accedir cada dia a continguts especials. L’aplicació no s’esgota al Nadal, i continua fins l’Epifania. Darrere de cada finestra hi ha un text especial de la Bíblia i de vegades una sorpresa com un vídeo, una entrevista o una broma.

L’any passat unes mil persones van descarregar l’aplicació. Però aquest any esperen arribar a moltes més persones.