Cafè Youcat amb el cardenal Sistach

L’arquebisbe de Barcelona va destacar efusivament davant dels joves que “necessitem l’Església” El cardenal arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va assistir aquest diumenge al Cafè Youcat per a tractar el tema ‘L’Església és un muntatge?’. Més de 50 joves van participar a la trobada i van poder fer preguntes al cardenal Sistach un [...]

L’arquebisbe de Barcelona va destacar efusivament davant dels joves que “necessitem l’Església”

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va assistir aquest diumenge al Cafè Youcat per a tractar el tema ‘L’Església és un muntatge?’. Més de 50 joves van participar a la trobada i van poder fer preguntes al cardenal Sistach un cop finalitzada la seva intervenció. El cardenal Sistach va voler matisar que “necessitem l’Església” tot i que “parla massa d’ella mateixa i hauria de parlar molt més de Jesús”.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»