Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Bona Setmana Santa, amb trànsit responsable

Quan comencem un nou any, una de les cosses que acostumem a fer es mirar les dates de les festes, si la Setmana Santa es propera o si s’escau tardana, per desconnectar-nos del món laboral i, de vegades, del personal.

Ara be, les circumstàncies que viu la nostra societat, aquella més propera a nosaltres, ens fa reflexionar sobre si es bo mirar a tan llarg termini quan  tenim a prop nostre situacions de feina insegura, persones grans a qui cuidar, fills en edats d’estudis i creixement o el fet d’ haver passat per l’experiència de la pèrdua d’un esser estimat.

Mes,  a mida que tenim consciència de la proximitat de la festa o festes i escoltem a la gent que faran o on aniran, ens envaeix una mena de neguit i de dubte que ens fa canviar de pensament i decidim, si les economies ens ho permeten, emprendre un camí diferent al normal i habitual.

I es aquí on, des de el pensament cristià, hem de tenir en compte el que es més convenient i bo per aconseguir el benestar de tots: el dels nostres i el propi. El quedar-se a casa no es cap mal, el sortir a voltar prop del nostre entorn, es bo i engrandeix  l’esperit i, si emprenem un viatge, hem de posar tot el nostre coneixement a l’hora de conduir i sempre com a vianants que som.

Déu que es Pare i Mare de tots, vol el bo i millor de cadascú de nosaltres, no ens vol cap mal i, sempre, ens respecta tot el que fem perquè som lliures d’optar per les coses més bones i que facin feliços als demés. I es per aixó, que hem de fer d’aquesta Setmana Santa un motiu de proximitat entre tots nosaltres sense oblidar-nos que Jesús, va donar la seva vida, perquè ens estiméssim com ho diu l’ Evangeli de Joan (15,21) : «Estimeu-vos els uns als altres com jo us he estimat».

Des de la Pastoral del Trànsit , bona Setmana Santa i joiosa Pasqua de Resurrecció!!!.

 

T'interessarà ...