Pàgina d'inici > Noticies

Blanquerna i la FTC acullen el II Congrés Signis

La temàtica del Congrés és ‘La mirada de la fe en el cinema’ i hi participaran dotze universitats de tota Espanya Després de l’èxit del I Congrés Signis Espanya, ja està en marxa el segon, que tractarà sobre ‘La mirada de la fe en el cinema’, amb motiu de l’Any de la Fe, i que [...]

La temàtica del Congrés és ‘La mirada de la fe en el cinema’ i hi participaran dotze universitats de tota Espanya

Després de l’èxit del I Congrés Signis Espanya, ja està en marxa el segon, que tractarà sobre ‘La mirada de la fe en el cinema’, amb motiu de l’Any de la Fe, i que tindrà lloc a principis d’octubre.

La Facultat de Comunicació Blanquerna, així com la Facultat de Teologia de Catalunya, formen part de les 12 universitats en què tindrà lloc el Congrés. Exactament, l’esdeveniment en aquestes dues facultats portarà per títol ‘Tres mirades de fe en el cinema’. Tindrà lloc el proper 4 d’octubre, a l’Auditori de Blanquerna, i es tracta d’una taula rodona sobre el cinema espiritual de Terrence Malick moderada pel Dr. Peio Sánchez. Hi intervindran en l’acte el Dr. José María Caparrós, professor d’història del cinema de la Universitat de Barcelona; el Dr. Xavier Morlans, professor de teologia fonamental de la FTC; la Dra. Maria Claustre Solé Auguets, professora de Sagrada Escriptura de la FTC; i el Dr. D. A. Rocha.

Objectiu i inscripcions

L’objectiu d’aquest Congrés, en el que participen dotze universitats de tota Espanya, és “aprofundir en l’estat de la qüestió, tractant de dibuixar els perfils de la mateixa, diferenciar els matisos i aventurar camins de futur”. Es tracta, per tant, d’un “servei a l’home contemporani, al posar la mirada sobre un dels aspectes antropològics que més dignifica la condició humana”.

Les inscripcions es poden fer a través d’un formulari online. S’ha d’abonar una quota d’inscripció segons si s’és assistent (40 euros), comunicant (30 euros), membre de Signis Espanya (20 euros), o alumnes de les universitats organitzadores (gratuït).

T'interessarà ...