“Blade Runner 2049”

Arriba el remake de Blade Runner retornant a la gran pantalla un dels clàssics del cinema de ciència-ficció

Després de l’èxit de la pel·lícula Blade Runner (1982), un dels films més importants de ciència- ficció i per molts la consagració del director Ridlel Scott per ser la seva obra més completa, arriba el remake. La relectura dirigida per Denis Villeneuve es titula Blade Runner 2049.

Sinopsis

La pel·lícula se situa 30 anys després dels fets succeïts a la primera. En aquest cas un nou blade runner, K descobreix la clau oculta que podria posar punt final del caos que hi ha a la societat. Per a descobrir-ho necessita el Ricj Deckard, el blad runner del darrer episodi.

“Què és l’ésser humà?”

Mn. Peio Sánchez destaca el tema del transhumanisme com a element de reflexió. Com la “mescla de les persones o les màquines porta a una “prototips que mostraran la veritable humanitat”. També destaca les preguntes transcendentals que tots els éssers humans podem qüestionar-nos i que ens afecten com “què és l’ésser humà?”, “què és l’amor?” o bé, “què podem esperar d’aquells que fan el mal?. D’altra banda, aprofita l’ambient del primer film, lloat ja el 1982 i aquest cop el fusiona amb els efectes especials que hi ha avui dia, fent un film molt complet i espectacular.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost