Pàgina d'inici > Noticies

Benedicció del nou local del Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona

Aquest dilluns, 16 de setembre de 2013, el bisbe Pere Tena va dur a terme la benedicció dels nous locals que des d’aquest estiu ocupa el Centre de Pastoral Litúrgica, al carrer Nàpols 346, 1er, de Barcelona, en un espai propietat dels Claretians de Catalunya. El trasllat, des de la històrica seu del carrer Rivadeneyra, [...]

Aquest dilluns, 16 de setembre de 2013, el bisbe Pere Tena va dur a terme la benedicció dels nous locals que des d’aquest estiu ocupa el Centre de Pastoral Litúrgica, al carrer Nàpols 346, 1er, de Barcelona, en un espai propietat dels Claretians de Catalunya. El trasllat, des de la històrica seu del carrer Rivadeneyra, obeeix al tancament de la Casa de l’Església de Barcelona, que ha portat a reubicar dins la ciutat tots els serveis diocesans i interdiocesans que hi tenien cabuda.

El bisbe Tena, un dels fundadors del CPL i el seu primer president, va tenir un emotiu record per als membres del CPL ja traspassats, va recordar els precaris inicis del Centre i va posar l’accent en el fet que són les persones més que no pas els edificis els qui fan fecunda una tasca, amb l’ajut de Déu.

Jaume Fontbona, president del Centre, va cloure l’acte expressant el seu agraïment als Claretians per les facilitats de l’acollida i va convidar els assistents a visitar les noves instal·lacions i a brindar amb cava pel futur del CPL.

T'interessarà ...