Pàgina d'inici > Noticies

BBVA cedeix 50 pisos a Càritas per a persones en situacions de vulnerabilitat

[Càritas] L’habitatge és un dels factors clau perquè les persones puguin tenir una vida digna. Cada vegada hi ha més famílies que perden casa seva perquè no poden pagar el lloguer o la hipoteca o que han de malviure en una habitació rellogada o en espais en males condicions. Les persones que atenem no arriben [...]

[Càritas]

L’habitatge és un dels factors clau perquè les persones puguin tenir una vida digna. Cada vegada hi ha més famílies que perden casa seva perquè no poden pagar el lloguer o la hipoteca o que han de malviure en una habitació rellogada o en espais en males condicions. Les persones que atenem no arriben a final de mes i necessiten ajuda per poder garantir-se un sostre i una vida dignes. Per tal d’ajudar-les, necessitem la complicitat de les entitats i les institucions de l’àmbit públic i privat, amb les quals treballem en xarxa. Un exemple d’aquesta filosofia de treball és el conveni signat entre el BBVA i Càritas Diocesana de Barcelona, gràcies al qual l’entitat financera es compromet a cedir-nos 50 habitatges perquè persones amb pocs recursos puguin tenir garantit un sostre digne. Serà la Fundació Foment de l’Habitatge Social, vinculada a Càritas, la que gestionarà aquests pisos. 

Des de Càritas considerem que el lloguer social i els pisos de titularitat pública són l’única opció perquè les persones en una situació de vulnerabilitat puguin tenir garantit un habitatge digne. El lloguer social els permet adaptar les quotes mensuals a la seva economia i poder comptar amb un espai on estar-se durant alguns anys per així estabilitzar-se i plantejar-se, amb tranquil·litat, els seus projectes de vida.

T'interessarà ...