Pàgina d'inici > Noticies

Base de dades dels mitjans de comunicació catòlics

El Pontifici Consell per a les Comunicacions Socials ha creat el portal Intermirifica.net per a “unir forces en aquest camí de la nova evangelització” El programa Testimonis de TV2 va entrevistar a Mn. Ariel Beramendi, responsable de la llengua espanyola en el Pontifici Consell per a les Comunicacions Socials. Des d’aquest organisme, s’està impulsant un […]

El Pontifici Consell per a les Comunicacions Socials ha creat el portal Intermirifica.net per a “unir forces en aquest camí de la nova evangelització”

El programa Testimonis de TV2 va entrevistar a Mn. Ariel Beramendi, responsable de la llengua espanyola en el Pontifici Consell per a les Comunicacions Socials. Des d’aquest organisme, s’està impulsant un directori mundial, en set llengües diferents, que actuarà com a base de dades de contacte de mitjans catòlics, on apareixeran no només mitjans de comunicació socials sinó també entitats socials catòliques. Té una estructura ‘wiki’ i, això significa que es pot actualitzar de manera constant.

Facilitar la comunicació entre mitjans

Aprofitant que es compleixen 50 anys del Concili Vaticà II i emmarcant-se en l’Any de la Fe, el Pontifici Consell per a les Comunicacions Socials ha volgut recuperar el nom Intermirifica -que és un document del Concili Vaticà II que parla sobre les comunicacions socials- per a crear i impulsar un directori mundial de mitjans de comunicació i entitats catòliques. Aquest portal facilita la comunicació entre aquells que volen comunicar-se ja que permet “unir forces en aquest camí de la nova evangelització, que representa un repte en el món modern. Vivim en un món globalitzat, on es poden intercanviar continguts i crear molta sinèrgia”, ha explicat Mn. Ariel Beramendi.

T'interessarà ...