Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

Barcelona s’il•lumina amb la Llum de Betlem

El barri del Raval rep aquest símbol cristià procedent de Lleida, que s’ha entregat a diferents entitats solidàries per portar alegria i felicitat als més necessitats

La Llum de Betlem va arribar el divendres passat a l’estació d’enllaç “Mira la fe!” que va tenir lloc al barri del Raval de Barcelona. Concretament, el teatre Xaverianes va albergar aquesta celebració, adreçada al jovent, que es va iniciar amb un acte musical del grup de lloança Light4you: un grup que està inspirat en Hillsong i format per joves de la Delegació de Joventut.

Una Llum molt llunyana

Aquest element emblemàtic del cristianisme és recollit per un infant austríac, que prové de la cova on va néixer el fill de Déu. Una Llum que, anualment, es distribueix des de Viena a tota Europa per mitjà d’una cerimònia ecumènica.

Un grup de persones van tenir el privilegi de transportar-la fins l’estat espanyol, a les diferents comunitats autònomes que el conformen. A Catalunya, la Llum va arribar primer a Lleida per arribar en segon lloc a terres barcelonines.

La Delegació de Joventut, portadora d’esperança als més vulnerables

Un cop va arribar el ciri amb la Llum de Jesús, el grup de joves en van encendre les seves espelmes amb aquesta i es van dedicar a transportar-la per diferents entitats solidàries del Raval.

La Fundació Escó, el Lloc de la Dona, l’alberg de Sant Joan de Déu, l’espai Vincles, la Comunitat de Sant Egidi i la Fundació Comtal són exemples d’entitats que van rebre la sagrada Llum. Un cop van finalitzar aquesta tasca, els joves es van tornar a reunir per menjar torrons, veure vi i desitjar-se un bon Nadal, per tal que la Delegació de Joventut agafi forces de cara a la celebració del proper any. 

T'interessarà ...