Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Barcelona plora la mort del seminarista Marcos Pou

El Cardenal Sistach va presidir una missa al Seminari pel seu etern descans i, aquest dilluns al matí, ha tingut lloc el seu funeral a la parròquia de la Bonanova

Marcos Pou, seminarista d’Introductori, va morir el passat dissabte a la nit en un accident de moto, en xocar la seva moto amb un turisme en la cruïlla entre els carrers Sant Màrius i Ciutat de Balaguer, al districte de Sarrià-Sant Gervasi. El jove de 23 anys havia estat fins ara el responsable de la secció d’universitaris del moviment Comunió i Alliberament, i havia assistit com a tal a moltes reunions a la Delegació de Joventut. Just feia una setmana havia fet el pas d’entrar al Seminari i seguir la crida al sacerdoci. Era un noi amb un gran cor i ple de Déu, amb gran carisma entre els joves i zel per l’evangelització.

Des d’Església de Barcelona desitgem que el Senyor doni consol, esperança i fortalesa en aquests moments als seus éssers estimats. Preguem per la seva família, amics del moviment, seminaristes i tots els amics del Marcos, que no són pocs. Ara necessiten de la nostra pregària més que mai.

Eucaristia en sufragi de la seva ànima

El Cardenal Sistach va presidir la missa pel seu etern descans al Seminari Conciliar aquest diumenge, amb una gran afluència d’amics i familiars. L’Arquebisbe de Barcelona va voler destacar en la seva homilia el dol per la pèrdua del més recent dels seminaristes de l’arxidiòcesi, recordant que va dir un sí incondicional al Senyor. A més a més, el Cardenal Sistach també va donar gràcies a Déu per la família que li va donar a Marcos Pou, una família cristiana que li ha transmès la fe i l’amor a Déu.

El funeral ha tingut lloc aquest dilluns a les 10h i ha estat presidit per un oncle del difunt, qui ha recordat en la seva homilia la devoció del Marcos Pou i com des de petit ja tenia clara la seva vocació. 

T'interessarà ...