Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Barcelona acull la vida i la fe de Santa Teresa de Calcuta

L'exposició oficial de la Santa arriba aquest gener a la parròquia de Santa Anna fins el 2 de febrer de 2017

Les Missioneres de la Caritat han portat a Barcelona l’exposició oficial sobre la Vida i espiritualitat de Santa Teresa de Calcuta. La parròquia de Santa Anna acull la mostra que es va inaugurar el passat 13 de gener amb la presència de la seva responsable a Espanya, Mercedes Suárez-Guanes, el director d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Enric Vendrell, i les Missioneres de la Caritat de Barcelona i Sabadell

Una exposició per conèixer a Jesús

Els diferents panells que envolten el claustre de la parròquia de Santa Anna són un viatge cronològic des de la seva infància, fins a la seva vocació i el seu viatge a l’Índia. 

No és una exposició per coneixer més l’obra de la Mare Teresa sinò per reflexionar les seves frases, les frases de l’Evangeli i fer-nos preguntes“, explica Mercedes sobre l’exposició. Segons la voluntària de les Missioneres de la Caritat i responsable de la mostra a Espanya, “l’exposició comença quan la Mare Teresa neix, segueix quan va a Irlanda per a ser missionera allà […] i també s’observa el diàleg amb Jesús on li diu que vol estar més aprop dels pobres“. 

Horaris

Des de l’estiu de 2011, que es va exposar a Madrid amb motiu de la JMJ, l’exposició de Santa Teresa de Calcuta ha anat peregrinant per varies ciutats: Sevilla, Talavera, San Sebastián, Bilbao, Ourense, Santo Domingo de la Calzada, Coruña, Boardilla del Monte, Cáceres, Burgos o Teruel. Ara, al 2017, l’any després de la seva canonització, ha arribat a Barcelona.

L’horari de la mostra és de dilluns a divendres d’11.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h; dissabtes d’11.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h i els diumenges d’11.30 h a 14.00 h. 

 

T'interessarà ...