AWESTRUK, el nou “Facebook” per a catòlics

Awestruk és la nova xarxa social sense publicitat per a catòlics que ja connecta a milers d’usuaris a tot el món [ROME REPORTS] Awestruk permet que tots els catòlics que desitgin estar connectats trobin un espai acord a la seva identitat cristiana i sense publicitat. Aquesta nova plataforma també ofereix la possibilitat de veure i [...]

Awestruk és la nova xarxa social sense publicitat per a catòlics que ja connecta a milers d’usuaris a tot el món

[ROME REPORTS] Awestruk permet que tots els catòlics que desitgin estar connectats trobin un espai acord a la seva identitat cristiana i sense publicitat. Aquesta nova plataforma també ofereix la possibilitat de veure i pujar vídeos i una novedosa via d’interactuació amb l’usuari. Aquesta idea que va sorgir a Sud-àfrica, on els cristians són minoria, actualment  ja conta amb milers d’usuaris a tot el món i  augmenta dia rere dia. Entre els usuaris es poden trobar bloggers, dones de la llar, parròquies, iniciatives de caritat, mitjans de comunicació, entre d’altres. 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...