Pàgina d'inici > Noticies

Audiència privada del cardenal arquebisbe de Barcelona amb el Papa Francesc

COMUNICAT DE PREMSA El Papa Francesc, avui 6 de setembre, ha concedit una cordial audiència privada al Cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona. El Cardenal ha portat al Papa la salutació i afecte de tots els diocesans i la pregària per la seva persona i el seu ministeri de bisbe de Roma i Successor [...]

COMUNICAT DE PREMSA

El Papa Francesc, avui 6 de setembre, ha concedit una cordial audiència privada al Cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona. El Cardenal ha portat al Papa la salutació i afecte de tots els diocesans i la pregària per la seva persona i el seu ministeri de bisbe de Roma i Successor de sant Pere.

El Papa s’ha interessat per la realitat sòcio-religiosa de l’Arxidiòcesi i del país, i pel treball que realitzen Càritas, parròquies i institucions d’Església en l’ajut a moltes persones i famílies que sofreixen les greus conseqüències de la crisi econòmica. El Papa ha encoratjat el Sr. Cardenal en el treball d’evangelització que s’està fent amb l’aplicació del Pla Pastoral de l’Arxidiòcesi 2011-2015, i amb la dimensió universal, religiosa i cultural que té també per a l’evangelització la basílica de la Sagrada Família i la vida i l’obra de l’arquitecte Antoni Gaudí amb el procés de beatificació tramitant-se en la Congregació per les Causes dels Sants. El Papa Francesc ha impartit la Benedicció Apostòlica per a tota l’Arxidiòcesi de Barcelona.

Barcelona, 6 de setembre de 2013

T'interessarà ...