Pàgina d'inici > Noticies

Assemblea de la Germandat de la Mare de Déu de la Mercè

Es va celebrar l’assemblea anual de la Germandat de la Mare de Déu de la Mercè el dia 24 de gener del 2011. Va començar amb l’Eucaristia presidida pel Sr. Cardenal Arquebisbe Lluís Martínez Sistach  acompanyat del Bisbe Auxiliar de Terrassa Monsenyor Salvador Cristau, el  Vicari Episcopal Mn. Joan Galtés, el rector de la parròquia [...]

Es va celebrar l’assemblea anual de la Germandat de la Mare de Déu de la Mercè el dia 24 de gener del 2011. Va començar amb l’Eucaristia presidida pel Sr. Cardenal Arquebisbe Lluís Martínez Sistach  acompanyat del Bisbe Auxiliar de Terrassa Monsenyor Salvador Cristau, el  Vicari Episcopal Mn. Joan Galtés, el rector de la parròquia i conciliari de la germandat Mn. Jordi Farré, altres preveres membres de la Germandat i el diaca de la Mercè Mn. Josep Vidal.

El Sr. Cardenal a l’homilia va ressaltar que la Mare de Déu va estar sempre amb una actitud de servei i solidaritat, i avui ens demana a tots nosaltres aquesta mateixa actitud i que demanen al Senyor, com Maria ho va fer, d’estar atents als moments actuals i que siguem solidaris amb tots aquells que pateixen perquè el Senyor els alliberi del seu mal. A l’ofertori es van beneir les medalles i s’imposaren als nous germans i germanes i  abans de la benedicció final es van beneir les insígnies basilicals del Tintinacle i del Conopeu, que han estat regalades a la Basílica per la Germandat i des d’avui estaran situades al presbiteri de la Basílica.

A l’acabar l’Eucaristia, a la mateixa església, es va desenvolupar l’assemblea ordinària de la Germandat, on s’aprovà l’acta de l’assemblea anterior i els comptes anuals. El president de la Germandat, el Sr. Ignasi Riera va donar la benvinguda als nous germans i va fer una relació de totes les activitats i accions fetes durant l’any, fent un incís a que tots els germans i germanes de la Germandat intentin participar de l’Eucaristia que es celebra cada dimarts de mes a les 19 hores. I va fer un record especial a tots els difunts que durant aquest any ens han deixat.

El Sr. Cardenal va fer la cloenda de l’assemblea fent una menció a la vinguda del Papa Benet XVI a Barcelona i un prec especial perquè la Germandat pregui i faci tot allò que Jesús ens demana i que la Mare de Déu de la Mercè protegeixi aquesta parròquia a Barcelona i a la província eclesiàstica. Seguidament els germans van celebrar un sopar de germanor a l’hotel Avenida Palace presidit pel Sr. Cardenal.

T'interessarà ...