Pàgina d'inici > Noticies

Arranca el concurs de Nadal “La Bíblia segons el papa Francesc”

Aquest any el concurs bíblic de preguntes i respostes tractarà sobre els passatges predilectes del papa argentí [Font: La Vanguardia] Avui comença la X edició del concurs bíblic, que coincideix amb els darrers dies de l’advent, el període cristià de preparació del Nadal, i que aquest any es titularà El Jesús de Francesc. Cada dia […]

Aquest any el concurs bíblic de preguntes i respostes tractarà sobre els passatges predilectes del papa argentí

[Font: La Vanguardia]

Avui comença la X edició del concurs bíblic, que coincideix amb els darrers dies de l’advent, el període cristià de preparació del Nadal, i que aquest any es titularà El Jesús de Francesc. Cada dia es repassarà un dels fragments de la Bíblia, entre els que més sovint cita i interpreta el Papa, en total 18, amb textos explicatius de Francesc Grané i Toni Merigó i tancats amb una pregunta.

El premi per al guanyador, sortejat entre els guanyadors de les 18 preguntes, serà un viatge a Terra Santa de vuit dies per a dues persones, gentilesa de l’agència especialitzada en turisme cultural i religiós Ruth Travel. El viatge del guanyador s’integrarà en un dels grups que organitza l’agència i inclourà els vols des de Barcelona, hotels a pensió completa, excursions i l’acompanyament d’un guia especialitzat en els vestigis i llocs relacionats amb les sagrades escriptures. Es visitarà,entre d’altres, Tel Aviv, Tiberíades, Natzaret, Canà, mar de Galilea, muntanya de les Benaurances, Cafarnaüm, mar Mort, Massada, Qumran, Jerusalem, Betlem i Ein Karem.

Cada dia se sortejaran també entre els guanyadors dos pessebres, cadascun amb onze figures d’onze centímetres de resina pintades a mà, de la firma Pessebres.com, a banda de cinc devedés de Noves practiques socials inspirades en textos bíblics,amb reportatges i entrevistes, d’Eulogos Media. Aquest concurs l’organitzen La Vanguardia i el Centre Edith Stein de la Pastoral Universitària-Arquebisbat de Barcelona.

Per participar-hi

S’haurà d’enviar la resposta, una sola paraula, a l’assumpte a concursos@lavanguardia.es, en català o castellà. Es rebrà confirmació d’encert o error al cap de poc temps.

Es pot enviar més d’una resposta, si s’ha fallat, abans de les 23.59 h, però s’ha de participar durant tot el concurs des de la mateixa adreça electrònica.

Al cos del missatge s’ha d’indicar nom i cognoms, telèfon, adreça postal i DNI, almenys en el primer missatge.

(El concurs consta de 18 preguntes –una cada dia, i també una per a l’edició del 25-26/XII/2013– i acaba el dia 31)

T'interessarà ...