Pàgina d'inici > Noticies

Aquesta setmana a Signes desl Temps… La justícia de l’Església

El capítol s’emet per TV3 el diumenge 2 de desembre a les 10.00 h L’Església catòlica disposa d’un sistema judicial per resoldre els seus conflictes segons el Codi de Dret Canònic. Els tribunals eclesiàstics atenen les reclamacions presentades per qualsevol persona de la diòcesi, però la majoria de les causes són nul·litats matrimonials. “Signes dels […]

El capítol s’emet per TV3 el diumenge 2 de desembre a les 10.00 h

L’Església catòlica disposa d’un sistema judicial per resoldre els seus conflictes segons el Codi de Dret Canònic. Els tribunals eclesiàstics atenen les reclamacions presentades per qualsevol persona de la diòcesi, però la majoria de les causes són nul·litats matrimonials. “Signes dels temps” entrevista Albert Sols, vicari judicial del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat.

Al programa, també es tractaran altres temes com el mil·lenari de la parròquia d’Olesa de Montserrat en una conversa amb Esteve Fernández, rector de Santa Maria i Xavier Rota, arxiver parroquial. Es presentarà el documental “El Rocío es compartir”, dirigit per Francisco Campos, “Patrimoni”, un recorregut pel patrimoni arquitectònic religiós de Catalunya i “Idees”, un recull d’actes, activitats i novetats editorials. Tot això, es podrà veure el diumenge 2 de desembre a les 10.00 h per TV3.

T'interessarà ...