Aquesta setmana a Signes dels Temps… Pere Casaldàliga fa 85 anys

El capítol s’emet per TV3 el diumenge 3 de febrer a les 10.10 h El pròxim 16 de febrer, el bisbe Pere Casaldàliga farà 85 anys. El desembre passat, va haver de deixar la seva casa de Sao Félix do Araguaia, al Brasil, per amenaces de mort. La vida de Casaldàliga ha estat marcada per [...]

El capítol s’emet per TV3 el diumenge 3 de febrer a les 10.10 h

El pròxim 16 de febrer, el bisbe Pere Casaldàliga farà 85 anys. El desembre passat, va haver de deixar la seva casa de Sao Félix do Araguaia, al Brasil, per amenaces de mort. La vida de Casaldàliga ha estat marcada per la causa indígena, la defensa de la terra, la teologia de l’alliberament i l’Amèrica Llatina. “Signes dels temps” entrevista Fina Farrés, presidenta de l’Associació Araguaia amb el bisbe Casaldàliga i presenta el testimoni de l’artista Josep Ricart Garriga, dibuixant, escultor i pintor que ha fet moltes obres de temàtica religiosa. El programa també presentarà les Completes del Santíssim Misteri de Cervera.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...