Pàgina d'inici > Noticies

Aquesta setmana a Signes dels Temps… Joves Catalans a la JMJ

El programa s’emetrà el diumenge per TV3 a partir de les 10:00h “Signes dels Temps” comença la temporada 2013-2014 recordant la Jornada Mundial de la Joventut, celebrada al juliol a Rio de Janeiro. Centenars de milers de joves d’arreu del món van viatjar al Brasil per participar en aquesta gran trobada presidida per primera vegada [...]

El programa s’emetrà el diumenge per TV3 a partir de les 10:00h

“Signes dels Temps” comença la temporada 2013-2014 recordant la Jornada Mundial de la Joventut, celebrada al juliol a Rio de Janeiro. Centenars de milers de joves d’arreu del món van viatjar al Brasil per participar en aquesta gran trobada presidida per primera vegada pel Papa Francesc. El programa emet una taula rodona amb la participació de Bruno Bérchez, Ester Bosch i Josep Mas, participants catalans a la JMJ 2013.

El programa també oferirà dos reportatges. En primer lloc es recordarà Teresa Losada, franciscana missionera de Maria i fundadora de l’associació Bay al-Thaqafa. Seguidament  s’emetrà “Patrimoni”, que tractarà sobre el Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà.

T'interessarà ...