Pàgina d'inici > Noticies

Aquesta setmana a Signes dels Temps… El pessebre a l’escola

El capítol s’emet per TV3 el diumenge 23 de desembre a les 10.10 h El pessebre és una tradició molt arrelada i un dels protagonistes principals d’aquestes festes. A l’Escola Casas de Barcelona els alumnes també fan el pessebre com a activitat educativa dins l’àrea d’Educació Visual i Plàstica. Un exemple de com un col·legi […]

El capítol s’emet per TV3 el diumenge 23 de desembre a les 10.10 h

El pessebre és una tradició molt arrelada i un dels protagonistes principals d’aquestes festes. A l’Escola Casas de Barcelona els alumnes també fan el pessebre com a activitat educativa dins l’àrea d’Educació Visual i Plàstica. Un exemple de com un col·legi públic manté vives les tradicions populars i religioses.  “Signes dels temps” visita l’Escola Casas, escola pública municipal de Barcelona.

En el capítol d’aquesta setmana hi haurà una conversa sobre el sentit de Nadal amb en Cinto Busquet, doctor en Teologia Fonamental i membre del Moviment dels Focolars. I també es parlarà d’altres temes com la temporada de pastorets, gràcies a una entrevista amb Josep Maria de Ramon i Josep Peramiquel, membres de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya. 

T'interessarà ...