Aquesta setmana a Signes dels Temps… 50 anys al servei de la infermeria

El capítol s’emet per TV3 el diumenge 13 de gener a les 10.10 h Més de 5.000 professionals s’han format a l’Escola d’Infermeria de Sant Joan de Déu, una institució fundada fa 50 anys pels germans de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu. L’objectiu de l’escola és la formació professional, humana i ètica de persones [...]

El capítol s’emet per TV3 el diumenge 13 de gener a les 10.10 h

Més de 5.000 professionals s’han format a l’Escola d’Infermeria de Sant Joan de Déu, una institució fundada fa 50 anys pels germans de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu. L’objectiu de l’escola és la formació professional, humana i ètica de persones compromeses amb la salut i la qualitat de vida. “Signes dels temps” emet un reportatge sobre aquest centre adscrit a la Universitat de Barcelona. Al programa de TV3 també es parlarà amb Josep M. Garrell, nou rector de la Universitat Ramon Llull, i amb Conxita Tarruell, autora del llibre “Chicago o una immersió al bressol del gospel”.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...