Aquest 2019, viu-lo amb Fraternitat

Propostes de l’Arquebisbat de Barcelona per viure el nou any litúrgic desenvolupant un dels eixos del Pla Pastoral SORTIM!

Amb l’inici del temps d’Advent la comissió de seguiment del Pla Pastoral proposa treballar un dels cinc eixos del Pla Pastoral SORTIM! La Fraternitat. És per això que des de l’Arquebisbat de Barcelona es fan un seguit de propostes per poder treballar aquest eix i assolir una conversió personal i comunitària dins la pastoral.

Una proposta que també serveix per als equips dels consells pastorals parroquials, equips de moviments, confraries, delegacions, secretariats, comunitats de vida consagrada o també, equips de laics.

Un 2019 amb Fraternitat

Per viure el nou any litúrgic amb fraternitat, l’Arquebisbat de Barcelona proposa un seguit de recursos per aconseguir la conversió pastoral de l’arxidiòcesi.

  • Com treballar amb fraternitat. El primer recurs explicarà les eines necessàries per treballar aquesta fraternitat amb els altres exposant un context introductori.
  • Per treballar a partir de l’Advent. L’Arquebisbat mostra un seguit de propostes per dur a terme durant el nou calendari litúrgic.
  • Examen de consciència. Cal trobar un moment de silenci i pregària cada dia. Per tal de poder fer un examen de consciència de la fraternitat de cada jornada transcorreguda. Dins s’hi trobaran totes les eines.
  • Propostes de lectio divina. Textos de la Paraula de Déu proposats per a ser treballats segons l’esquema de la lectio divina.
  • Finalment es recomanen un seguit de pel·lícules per poder gaudir de la fraternitat cristiana.

L’Arquebisbat també destaca quatre activitats per poder dur a terme durant aquest temps d’Advent.

T'interessarà ...

23 Maig, 2019
La Parròquia de Sant Agustí del Raval es tenyeix de vermell per celebrar la festivitat de la patrona dels impossibles amb el bisbe Antoni Vadell
22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món