Apunta't a un dia de Futbol solidari

L'Hospitalitat organitza un torneig benèfic per a la peregrinació de Lourdes que inclourà diverses activitats i un sorteig amb premis de tot tipus

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes organitza el diumenge 6 d’abril, per quart any consecutiu, un torneig de futbol benèfic per a recaptar diners per al viatge de peregrinació cap a Lourdes, que inclourà diverses categories de futbol i tallers d’entreteniment per passar un diumenge entre amics i família.

Joc i entreteniment

La competició, que tindrà lloc a les instal·lacions esportives de La Salle Bonanova, s’inagurarà a les 10h. amb el mateix president de l’Hospitalitat Aleix Canalis, que donarà pas al torneig. Durant el matí es batran els diversos equips que s’hagin apuntat i a partir del migdia es donarà pas a les eliminatòries. L’equip vencedor de cada modalitat serà premiat.

A més de les competicions esportives, es sortejarà diversos premis per a tots els participants els quals podran rebre un massatge gratuït, i en el mateix recinte hi haurà disposades tot tipus d’activitats per als nens i les famíles. 

Inscripció

En total hi haurà quatre categories, tres de futbol sala (masculí, femení i mixta) i una de futbol set masculí. Cada equip haurà d’afegir els noms i cognoms dels membres, sense un nombre limitat, i abonar 65€ per equip al número de compte 2100 0941 26 0200240400, posant com a concepte d’ingrés el nom d’equip que hagin triat els jugadors. El nombre de places és limitat. 

Per a accedir a més informació de la inscripció i veure alguns dels premis que se sortejaran, accedeix a la xarxa social del torneig.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost