Pàgina d'inici > Noticies > Solidaritat

Apunta't a un dia de Futbol solidari

L'Hospitalitat organitza un torneig benèfic per a la peregrinació de Lourdes que inclourà diverses activitats i un sorteig amb premis de tot tipus

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes organitza el diumenge 6 d’abril, per quart any consecutiu, un torneig de futbol benèfic per a recaptar diners per al viatge de peregrinació cap a Lourdes, que inclourà diverses categories de futbol i tallers d’entreteniment per passar un diumenge entre amics i família.

Joc i entreteniment

La competició, que tindrà lloc a les instal·lacions esportives de La Salle Bonanova, s’inagurarà a les 10h. amb el mateix president de l’Hospitalitat Aleix Canalis, que donarà pas al torneig. Durant el matí es batran els diversos equips que s’hagin apuntat i a partir del migdia es donarà pas a les eliminatòries. L’equip vencedor de cada modalitat serà premiat.

A més de les competicions esportives, es sortejarà diversos premis per a tots els participants els quals podran rebre un massatge gratuït, i en el mateix recinte hi haurà disposades tot tipus d’activitats per als nens i les famíles. 

Inscripció

En total hi haurà quatre categories, tres de futbol sala (masculí, femení i mixta) i una de futbol set masculí. Cada equip haurà d’afegir els noms i cognoms dels membres, sense un nombre limitat, i abonar 65€ per equip al número de compte 2100 0941 26 0200240400, posant com a concepte d’ingrés el nom d’equip que hagin triat els jugadors. El nombre de places és limitat. 

Per a accedir a més informació de la inscripció i veure alguns dels premis que se sortejaran, accedeix a la xarxa social del torneig.

T'interessarà ...