Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

“Apropar-se, acompanyar i celebrar”

Les parròquies de Sagrada Família, Sant Simó i Sant Pau, Mare de Déu de l´Esperança i Mare de Déu de Montserrat van celebrar juntes els 50 anys de la seva existència amb un concert

El diumenge 10 d’abril les parròquies de Sagrada Família, Sant Simó i Sant Pau, Mare de Déu de l´Esperança i Mare de Déu de Montserrat van celebrar juntes els 50 anys de la seva existència amb un acte a l’Escola Salesiana de Mataró, on acturaron diferents grups que usen de la música com a llenguatge de per a l’evangelització.

La tarda va estar motivada i guiada per un fil conductor a partir del lema que s’ha creat per l’aniversari conjunt: Apropar-se, Acompanyar i Celebrar. Van començar el matrimoni ´Cor Nou´, seguits per ´The Waay´, la coreografia de ´Pau i Bé´, el grup liderat per Mn. Francesc, vinguts des de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat i ´Light 4 you.

Apropar-se, vist des d’un punt de vista vocacional dins de l’Església. N’hi ha que se senten cridats a un servei a l’Església des de la vida familiar o la vida religiosa o sacerdotal. La vida cristiana és en si mateixa una vida que s’ha de viure des del servei al qual cada un se sent cridat.

Acompanyar, la segona paraula del lema i inspirada en el moment en què Jesús va rentar els peus als apòstols, descriu la història de les parròquies, en què els feligresos s’han estat acompanyant unes a les altres. Festejar i celebrar són els verbs amb els quals el grup “Light 4 u” va acabar el concert, sabent que el cristià ha de viure centrat en la celebració conjunta i l’alegria de saber-nos i sentir-nos cridats i salvats per Jesús en les nostres comunitats parroquials. Per aquests 50 anys i pels que encara queden per davant.

T'interessarà ...