Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Aposta per la gamificació en l’ensenyament de religió

La Delegació d’Ensenyament de l’Arquebisbat de Barcelona difon el TriviRELI, un recurs educatiu innovador per potenciar la qualitat de l’ensenyament de religió a Primària i l’ESO

Després de cinc anys de preparació, ja està disponible el TriviRELI, un joc de cartes que recull 300 preguntes sobre qüestions fonamentals que es treballen a l’àrea de religió catòlica en els darrers cursos de primària i en els primers de l’ESO.

TriviRELI

La selecció dels continguts del TriviRELI i la seva presentació és fruit de més d’un lustre d’experiències pràctiques en escoles públiques de Barcelona. Les temàtiques seleccionades inclouen des de coneixements bàsics del cristianisme, fins a ensenyances d’altres religions que influeixen en la nostra cultura, com ara l’islam o el judaisme.

Al llarg d’aquest any, està previst que es distribueixi el TriviRELI als centres educatius i que, durant la primavera del 2019, se celebri el I Campionat dirigit a alumnes de les escoles públiques, concertades i privades. La Delegació d’Ensenyament de l’Arquebisbat Barcelona aposta d’aquesta manera per la millora de la qualitat de l’ensenyament de la religió per donar resposta a la creixent demanda d’innovació educativa per part de les famílies.

T'interessarà ...