Any de la Misericòrdia: temples jubilars a l’Arxidiòcesi

L’Any de la Misericòrdia tindrà quatre temples jubilars a la nostra arxidiòcesi on els fidels podran viure més intensament el jubileu.   El cardenal Lluís Martínez Sistach, el 9 de desembre, va fer pública una carta als diocesans en la qual diu: “Us encoratjo a participar activament en l’esperit i les celebracions d’aquest jubileu”. En [...]

L’Any de la Misericòrdia tindrà quatre temples jubilars a la nostra arxidiòcesi on els fidels podran viure més intensament el jubileu.  

El cardenal Lluís Martínez Sistach, el 9 de desembre, va fer pública una carta als diocesans en la qual diu: “Us encoratjo a participar activament en l’esperit i les celebracions d’aquest jubileu”. En aquesta mateixa carta anuncia els quatre temples jubilars a l’arxidiòcesi de Barcelona, amb aquestes paraules: “Em plau recordar-vos que la Porta Santa de la Misericòrdia és la porta principal de la Santa Església Catedral de Barcelona, i que a la nostra arxidiòcesi també són “temples jubilars”, a més de la catedral, la basílica de la Mare de Déu de la Mercè, la basílica del Sagrat Cor del Tibidabo i la basílica de Santa Maria de Mataró”. 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»