Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

“Amb Sant Jordi, podem vèncer tots els dracs”

El Cardenal Sistach ha beneït les roses del claustre de la Generalitat després de presidir la tradicional eucaristia a la Capella de Sant Jordi

Sant Jordi és tradició i, com cada any, el Cardenal Sistach s’ha traslladat al Palau de la Generalitat per beneir les roses, de tots colors, que envaïen el pati de carruatges de la seu institucional. Abans, però, l’Arquebisbe de Barcelona ha celebrat l’eucaristia en la capella de Sant Jordi, en la que han participat nombroses autoritats polítiques.

En la seva homilia, el Cardenal Sistach ha posat en relleu la unió entre Catalunya i l’Església: “[La festivitat de Sant Jordi] És motiu de joia per a tots els qui estimem aquesta terra i alhora és una expressió ben palesa de les arrels cristianes de Catalunya”. I ha exaltat la figura del Sant: “Proclamem que en el nostre Sant Patró hi veiem un exemple de la voluntat de fer el bé, de la generositat de fer-ne sense límits i de la convicció que podem vèncer amb esforç tots els dracs”.

Juntament amb el president Mas, el Cardenal Sistach ha passat per totes les paradetes de roses i ha saludat als presidents de les entitats socials que les repartien. 

T'interessarà ...