Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

Alpha Kids tanca la temporada de sopars

Un lliurament de diplomes i obsequis tanca un sopar que va tenir un gran èxit de participació

El Centre de la Delegació de Joventut va acollir el darrer sopar dels “Alpha Kids”, el grup d’universitaris que després de 7 sopars es van acomiadar  fins la propera temporada. Concretament hi van assistir al voltant d’una cinquantena de joves, que un cop més van compartir una vetllada de debat, confidència i reflexió.

Més vincles, més confiança

La xerrada es va centrar en l’Església, en com cada una de les persones que la formen té un paper i una missió a realitzar de cara la seva fe, així com important tasca d’acompanyar  i acollir als altres en aquest camí. El plat fort però, va ser el moment de debat entre els grups, els quals després de set sopars havien creat un vincle i un espai de confidència on expressar lliurement cada un el seu punt de vista. Entremig del sopar, fins i tot, es va aprofitar per fer bufar les espelmes a un dels joves que celebrava el seu aniversari.

Una entrega de diplomes i obsequis va tancar aquest darrer sopar. En aquest moment també es va convidar a tots aquells que volguessin a sumar-se com organitzadors per a la propera temporada del curs Alpha. 

T'interessarà ...