Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Ajuts a la formació crítica de joves cristians

La Fundació Joan Maragall obre la convocatòria d'ajudes a la formació intel·lectual de diàleg entre el cristianisme i qualsevol dels àmbits de la cultura

, La Fundació Joan Maragall obre la convocatòria d'ajuts a la formació intel·lectual de diàleg entre el cristianisme i qualsevol dels àmbits de la cultura

Una de les finalitats que la Fundació Joan Maragall es va proposar des del seu naixement, fa 25 anys, va ser la d’oferir ajudes econòmiques a joves cristians que vulguin formar-se de manera crítica en els seus estudis universitaris. Fins al dia 21 de maig del present curs s’ha obert el període de sol·licituds per a aquests ajuts que des de l’any 2001 vénen atorgant.

L’objectiu que té la Fundació és la de poder contribuir a formar futurs intel·lectuals cristians amb una base universitària en la fe eclesial. Per això l’ajuda econòmica de fins a 6.000 euros posa la condició de fer un pla de treball de formació o projecte d’estudi específic avalat per un professor i tutor universitari i l’assistència a les trobades periòdiques de formació que la Fundació ofereix.

Per a aquells que estiguin interessats poden visitar el web oficial de la Fundació Joan Maragall i emplenar la documentació necessària.

T'interessarà ...