Pàgina d'inici > Noticies > Educació

Ajuda’ls a créixer

La campanya presentada per la Fundació Pere Tarrés va demanar la col•laboració social per a aconseguir fons per a atendre més infants i en millors condicions

La Fundació Pere Tarrés va convocar, dimecres passat, una roda de premsa per a presentar la campanya “Ajuda’ls a créixer”. Aquesta iniciativa solidària s’ha marcat com a objectiu, aquest Nadal, recaptar diners per a poder atendre més nens, en millor condicions.

Una fundació compromesa amb les desigualtats

Actualment, la Fundació Pere Tarrés compta amb 21 centres socioeducatius que cada tarda atenen a 2.500 infants en situació de vulnerabilitat social. Aquesta campanya engloba tots aquells projectes adreçats a reduir les desigualtats socials i que permeten que milers de nens i nenes en risc d’exclusió puguin participar en activitats d’educació en el lleure durant tot l’any.

Entre els principals propòsits que s’han fixat, i que portaran a terme a través de les col·laboracions econòmiques de la societat, destaquen tres eixos bàsics. En primer lloc, volen atendre més infants en situació de vulnerabilitat social. En segon lloc, pretenen equipar els centres amb els recursos materials necessaris. Y per últim, volen condicionar els espais per a poder realitzar l’atenció socioeducativa amb qualitat i dignitat.

Una tasca social que dóna resultats

A través d’aquests projectes, els infants milloren la seva autoestima i destaquen millores en els seus resultats acadèmics. La millora acadèmica juntament amb el treball dels educadors també influeix de manera positiva en la manera de relacionar-se dels infants que acudeixen a aquests centres.

Així ho afirmen el 79% de les famílies d’aquests nens i el 91% dels educadors dels centres quan avaluen la relació amb els seus companys. L’infant és més estable emocionalment, és més tolerant i segur en sí mateix.  

T'interessarà ...