Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

Això ja ha començat!

Moltes són les activitats que s’ofereixen als pelegrins i totes elles molt variables

El primera dia a Àvila ha estat ple d’activitats diverses tot i que també cal dir que ha estat una mica caòtic. Quan tocava anar a dinar, la organització s’ha vist una mica desbordada per l’allau de joves que s’ha concentrat a la porta de l’edifici on repartien el menjar. Això ha fet que totes les activitats de la tarda es retrassessin una mica i s’ha hagut d’improvitzar algunes coses. Al voltant de les 20:00h ha tingut lloc la tradicional foto de grup de tots els pelegrins catalans i de les illes balears presents a Àvila. En acabar han anat a sopar i han pogut veure l’espectacle de llum i so a la plaça central preparada per aquestes jornades. 

Diversitat d’activitats

Durant el matí s’han dividit en diferents grups i després de fer laudes, uns han tingut una estona de recés i altres han tingut una catequesi impartida pels diferents bisbes presents en aquestes terres. A les 13:00h han participat en la celebració de l’Eucaristia i en acabar han anat a dinar. Degut el retard, alguna de les activitats han quedat afectades, però tot i així ha estat moltes les ofertes pels joves: tallers de dansa, visites culturals, diàlegs sobre diferents temes… els pelegrins han tingut la oportunitat d’escollir el que més els hi ha agradat i han compartit una bona estona amb els joves de les altres diócesis espanyoles.

Festival de nit

El tema principal de l’espectacle d’aquesta nit ha estat les fundacions de santa Teresa. Les imatges, els llums, el so i les narracions han mostrat el contingut històric, els principals personatges relacionats amb aquesta doctora de l’Església i alguns dels seus elements iconogràfics més representatius. A part de la creació visual, els pelegrins han pogut gaudir d’una banda sonora molt original en la qual s’ha inclòs música instrumental i vocal.

T'interessarà ...