Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Adoració al Santíssim sense fi

La parròquia de Sant Sebastià de Badalona inaugura una capella d’adoració perpètua perquè tots els fidels de la diòcesi puguin trobar-se amb Déu les 24 hores del dia

Silenci, pau i pregària 24 hores al dia, 365 dies a l’any. Sota aquest propòsit s’ha inaugurat, a la parròquia de Sant Sebastià de Badalona, una capella d’adoració perpètua que exposarà el Santíssim com a iniciativa del seu rector, Mn. Felip Simón. Es tracta d’un gran repte però també d’una gran oportunitat ja que no només podran gaudir els badalonins d’aquesta adoració sense fi sinó també tota la diòcesi de Barcelona. I és que, en número, és tan sols la segona capella d’adoració perpètua a Barcelona, per darrere del temple expiatori del Sagrat Cor del Tibidabo. Aquesta iniciativa va molt en consonància amb la idea del Papa Francesc de trobar-se esglésies amb les portes obertes i, sobretot, amb la proposta de les 24 hores per al Senyor.

Pregar i actuar

Per inaugurar la capella d’adoració perpètua, el Cardenal Sistach es va traslladar fins a l’humil barri de Pomar on va presidir una eucaristia en una parròquia plena de gom a gom. La cerimònia va estar concelebrada per una desena de preveres, entre ells l’arxiprest de la zona, Mn. Andreu Oller, així com altres sacerdots de Badalona i els germans salesians del Tibidabo.

En la seva homilia, l’Arquebisbe de Barcelona va destacar les qualitats de Maria, aprofitant que la celebració coincidia amb la Mare de Déu de Fàtima. L’amor, la solidaritat i la presència de fe caracteritzen la mare de Jesús que, a les noces de Canà, va demanar al seu Fill que fes alguna cosa en relació a la manca de vi “perquè Maria amava els esposos i patia per ells”. A més, el Cardenal Sistach també va recordar que no només s’ha d’adorar al Santíssim sinó que també s’ha d’actuar, seguint els passos de Jesús.

Comença l’adoració!

Un cop finalitzada l’eucaristia, els feligresos van realitzar una processó amb el Santíssim pels carrers principals de Pomar, convidant a tots els veïns de la zona a participar de la iniciativa. I és que ja hi ha apuntats més de 200 adoradors però encara manquen algunes hores per omplir, sobretot les de matinada. Després de l’emocionant processó, es va entronitzar el Santíssim al sagrari i és així com va començar l’adoració perpètua a Badalona.

T'interessarà ...