Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

Activitats per estar preparat aquest Nadal

Just començat l’advent, la Delegació de Joventut proposa diferents activitats per gaudir del mes de Nadal

Aquestes són les activitats organitzades per la Delegació Pastoral de Joventut perquè els joves puguin estar preparats aquest Nadal:

Pregària de Taizè

La comunitat de Taizè rebrà el premi Cassià Just aquest dimecres 3 de desembre, de mans de la Generalitat, com a reconeixement a la seva feina amb els joves. Dijous 4 tindrà lloc a les 19:30h una pregària de Taizè amb el germà Pere i el germà Cristian. L’acte està obert al públic.

Vetlla de la Immaculada

Els joves de les diòcesis de Barcelona, Terrassa i Sant Feliu de Llobregat es trobaran sota els peus de la Mare de la Mercè per mirar-la, demanar-li i aprendre com dir “sí” a Jesús. La trobada estarà acompanyada pels bisbes de les tres diòcesis, i enguany serà la hermana Glenda qui portarà la pregària, convidant a tots a no tenir por. L’acte tindrà lloc el diumenge 7 de desembre a les 21:30h.

Recés d’Advent per a joves

La Delegació convida de nou al recés de joves d’Advent, predicat pel bisbe Sebastià Taltavull. Una bona oportunitat per preparar-se pel Nadal i treballar l’espiritualitat de Santa Teresa de Jesús. L’acollida i pregària tindrà lloc a les 10h i finalitzarà a les 20h. L’acte costa 12 euros i va dirigit a  joves de 18 a 35 anys. Per inscriure’s cal omplir el següent formulari.

Estació d’enllaç

El barri del Raval és ple d’entitats solidàries (Fundació Escó, Comunitat Sant Egidi, Fundació Comtal, etc.) que busquen portar llum a una zona amb molta gent necessitada d’ajuts. Per aquest motiu, la Delegació de Joventut proposa començar el Nadal acollint la Llum de Betlem amb una celebració de música, lloança i pregària a la sala de teatre de les Xaverianes, a càrrec del grup de música Light4you, i descobrir aquests espais de llum, tot portant-hi la Llum de Betlem. La celebració finalitzarà menjant turrons i desitjant el bon Nadal al pati de l’església de Santa Anna (C/ Santa Anna, 29). Tindrà lloc el pròxim 19 de desembre a les 21h al teatre de l’Escola Tècnico-Professional Xavier (Avinguda Francesc Cambó, 12).

Cafè Youcat: Per què va morir?

Fa anys la Teresa va viure, potser, el cop més fort de la seva vida: la mort de la seva filla Laura a causa d’un càncer. L’experiència de la Teresa, de la mort d’un ésser estimat, la viuen cada dia milers de persones. Però, tot i això, la Teresa no ha perdut el somriure ni les ganes de viure. Ni la fe. La Delegació proposa aquesta trobada a tots aquells que tenen inquietuds i dubtes a partir de la mort d’un ésser estimat. L’acte tindrà lloc el pròxim 21 de desembre a les 18h a l’església Santa Anna. 

T'interessarà ...