Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

Activitats amb fe per Setmana Santa

La Delegació Pastoral de Joventut convida a tots els joves al Cafè Youcat, Pasqua Urbana i Una Lum a la nit

La Delegació Pastoral de Joventut ofereix la oportunitat de participar en diferents activitats de preparació a la Setmana Santa i la Pasqua. Una Llum a la Nit, Cafè Youcat i Pasqua Urbana són les activitats que es proposen per viure la fe amb autenticitat.

Una Llum a la nit, camí de Pasqua
No són un moviment, ni un club d’amics, ni un bar musical. Són joves de diverses parròquies, moviments i realitats de l’Església de Barcelona que s’ajunten cada dos mesos amb un únic objectiu: encendre Una Llum a la Nit de BCN. Una activitat que pretén ajudar a despertar als joves de l’Església al manament de Jesús d’evangelitzar. L’acte tindrà lloc el dissabte 5 d’abril, de 19h a 2h, pels carrers de l’Eixample de Barcelona, al voltant de la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels. És una activitat per joves de més de 20 anys i menys de 35.

Cafè Youcat El mal té cara i ulls?

Per què hi ha mal el món? El mal és absència de bé, és fruit de la llibertat o hi ha algú que el provoca? En gairebé totes les cultures hi ha la figura d’un ésser anomenat dimoni que origina el mal… és un mite? Si existeix, d’on ha sortit? Què vol dir un àngel caigut? Hi ha possessions? Per què Déu ho permet? És necessari creure en el dimoni? Si Jesús ha vençut, perquè encara hi ha mal en el món? Realment Déu és més fort que el príncep del mal?
El Dr. Carles Llinàs, professor de la Facultat de Filosofia URL, expert en filosofia contemporània i teologia ortodoxa, i autor de diverses obres sobre la figura dels àngels, serà l’encarregat de respondre a les qüestions. Diumenge 6 a les 18h. al claustre de Santa Anna.

Pasqua Urbana, Jesus saves!

La Delegació ofereix un matí per entrar de ple en la Setmana Santa, sense haver de marxar de Barcelona. L’activitat tindrà lloc el Dijous Sant, 18 d’abril, a l’església de Santa Anna de 10h a 16h.
Opció de 14 a 17 anys: Format catequesi dinàmica
Opció de 18 a 30 anys: Format recés

T'interessarà ...