A Signes dels Temps… El Full Dominical 2.0

El programa s’emet, per TV3, aquest diumenge 20 de gener a les 10.10h El Full Dominical de l’Arquebisbat de Barcelona és la publicació periòdica més antiga de la ciutat. Ara el Full s’adapta als nous temps i incorpora canvis en els continguts i en el disseny. La publicació es pot consultar d’una manera innovadora perquè [...]

El programa s’emet, per TV3, aquest diumenge 20 de gener a les 10.10h

El Full Dominical de l’Arquebisbat de Barcelona és la publicació periòdica més antiga de la ciutat. Ara el Full s’adapta als nous temps i incorpora canvis en els continguts i en el disseny. La publicació es pot consultar d’una manera innovadora perquè incorpora codis QR i realitat augmentada.

“Signes dels temps” emet un reportatge sobre el nou Full Dominical 2.0 però també tractarà la presentació del servei Evangeli.net així com una entrevista al caputxí Joan Botam, exprovincial dels Caputxins de Catalunya i pioner de l’ecumenisme i el diàleg interreligiós.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

19 Juny, 2019
Aquest és el significat de la tradició que acull el claustre de la Catedral de Barcelona pel Corpus Christi