Pàgina d'inici > Noticies

A l’agost, Summer Event a Barcelona!

Del 28 al 31 d'agost, la ciutat comtal acollirà la trobada de joves italians i espanyols participants en Una Llum en la Nit

Platja, sol, evangelització pels carrers i Una Llum en la Nit. Això és el que proposa el projecte sentinelles del matí internacionals de cara al proper mes d’agost. Per primer cop, el Summer Event no es farà a Itàlia. El lloc, Barcelona i els organitzadors, els joves de la Delegació de Joventut de l’Arquebisbat de Barcelona, que han promocionat la iniciativa amb un vídeo.

El Summer Event estarà dedicat a joves d’entre 20 a 35 anys que hagin participat en ULLANs d’arreu d’Espanya i Itàlia, i aprofundirà en la visió d’una Església renovada i evangelitzadora. Aquesta experiència de convivència i formació servirà els joves per tornar més motivats als seus grups parroquials de cara al nou curs, amb ganes de parlar de Jesús i compartir les seves experiències amb altres joves.

Durant els dies del Summer Event, els 150 joves que hi participin conviuran a Premià de Mar i compartiran una Llum en la Nit plegats pels carrers de Barcelona. Les inscripcions ja estan obertes.

T'interessarà ...