Pàgina d'inici > Noticies

30.000 monedes blaves per resar pel Papa Francesc

[Romereports.com]  Quan el Papa Francesc va sortir per primera vegada a aquest balcó, un dels seus primers gestos va ser demanar oracions per ell. Aquests joves de Dallas s’han pres molt seriosament aquesta petició. HORACIO GÓMEZ Marianminute.org “Motivats per aquestes primeres paraules del Papa Francesc de que ‘reséssim per ell’ llancem aquesta nova campanya.” La […]

[Romereports.com] 
Quan el Papa Francesc va sortir per primera vegada a aquest balcó, un dels seus primers gestos va ser demanar oracions per ell. Aquests joves de Dallas s’han pres molt seriosament aquesta petició.

HORACIO GÓMEZ
Marianminute.org
“Motivats per aquestes primeres paraules del Papa Francesc de que ‘reséssim per ell’ llancem aquesta nova campanya.”

La campanya en qüestió és molt senzilla: dura tan sols un minut encara que, per descomptat, no hi ha límits i es pot realitzar tots els dies. La clau està en distribuir aquestes monedes amb la cara del Papa Francesc.

HORACIO GÓMEZ
Marianminute.org
“Qui rep la moneda busca algú més, resen junts un minut i després aquesta persona passa la moneda a algú més per crear la cadena.”

Tota una cadena d’oracions per resar pel Papa. Durant els dies de la JMJ van aprofitar per promoure la seva iniciativa i van repartir 30.000 monedes. Almenys, 30 mil minuts de pregària pel Papa o el que és el mateix: 20 dies i mig.

T'interessarà ...