25 anys amb CECAS

Més de dos dècades al costat de les persones que han passat per la dependència de les drogues

El Centre Català de Solidaritat (CECAS)  celebrarà els seu 25è aniversari amb un acte especial, el pròxim dimecres dia 19 d’octubre a l’Auditori de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna (Carrer Valldonzella, 12). Aquesta celebració girarà al voltant de la drogodependència i de l’exclusió social, i començarà a les 9.00 h per finalitzar a els 14.00 h.     

Jornada de reflexió

L’esdeveniment s’iniciarà amb una benvinguda breu per donar lloc, tot seguit, a l’acte inaugural. En ell, hi participarà l’arquebisbe de Barcelona Mons. Joan Josep Omella. Dos són les conferències que tindran lloc durant aquesta jornada, amb una pausa de 30 minuts entre una i l’altra. En acabar,  el públic present podrà gaudir d’una taula de testimonis que serà moderada pel periodista i guionista Antoni Bassas.

Fundació 1991

El CECAS, presidit actualment per la Sra. Cèlia Palacín, és un servei de l’Església de Catalunya que es dedica al tractament i rehabilitació de les persones amb drogodependència i amb risc d’exclusió social. Aquesta fundació privada sense ànim de lucre està promoguda per la Conferència Episcopal Tarraconense i Càritas Catalunya.  

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...