Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

24 hores per al Senyor

Seguint el missatge del Papa Francesc per a la Quaresma, Barcelona s’adhereix a la iniciativa que se celebra els dies 13 i 14 de març amb el propòsit d’intensificar la pregària personal, familiar i comunitària

Quaresma és un període de reflexió i pregària. Així ho ha anunciat el Papa Francesc en el seu missatge de Quaresma, on ha parlat de la indiferència envers el proïsme i envers Déu. Per tal de vèncer aquesta temptació, el Pontífex demana que es pregui en la comunió de l’Església terrenal i celestial, proposant la iniciativa de “24 hores per al Senyor”, amb el desig que se celebri a tota l’Església els dies 13 i 14 de març com a expressió de la necessitat de la pregària. Barcelona s’adhereix a aquesta iniciativa seguint la invitació del Papa Francesc, de manera que els fidels puguin intensificar la seva pregària personal, familiar i comunitària.

Un regal per al Papa

Aquesta data també coincideix amb el segon aniversari de l’elecció del Cardenal Jorge Mario Bergoglio com a Bisbe de Roma i successor de Pere. És, per tant, un motiu més per a la pregària: el bon rumb del ministeri papal. En les oracions també caldrà tenir present les finalitats que el Papa ha exposat en la seva exhortació apostòlica Evangelii Gaudium, sense oblidar els germans cristians que actualment pateixen persecució i martiri per la seva fe com per exemple aquells segrestats per Estat Islàmic.

Per fer possible aquesta iniciativa de “24 hores per al Senyor”, els rectors i responsables de comunitats procuraran que en la demarcació parroquial i arxiprestal es faciliti als seus membres aquesta generosa dedicació a la pregària els dies 13 i 14 de març de 2015.

T'interessarà ...