Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

“24 hores amb el Senyor”

Seguint el suggeriment del Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització, presidit per Mons. Rino Fisichella, l’Arxidiòcesi de Barcelona, junt amb altres diòcesis d’arreu del món, s’uneix a la iniciativa “24 hores per al Senyor”.

Vídeo de la Televisió Vaticana on es el Papa Francesc va a confessar-se ell primer abans de asseure’s ell al confessionari per acollir els penitents

El Papa Francesc predica amb l’exemple. Aquest divendres el Sant Pare s’ha confessat, públicament, a la basílica de Sant Pere amb la posada en marxa de la iniciativa “24 hores amb el Senyor”. Abans de dirigir-se al seu confessionari, Francesc va caminar fins a un altre confessionari contigu, es va agenollar i va rebre el sagrament de la penitència. Aquesta iniciativa que ha encetat i en la que ha participat el Papa, vol posar de relleu la importància del Sagrament de la Penitència, particularment en el temps de la Quaresma. Durant 24 hores, doncs, es facilitarà als fidels que ho desitgin la confessió sacramental i un moment d’adoració eucarística.

A la nostra Arxidiòcesi, des d’aquest divendres, 28 de març, a les 17 hores fins al dissabte, 29 de març, a les 17 hores, els llocs triats on es durà a terme les “24 hores amb el Senyor” seran els següents:

  • Adoració Nocturna Femenina (ANFE): Aragó, 268 – 08007 Barcelona. Tel. 93 216 02 13

El Pontifici Consell ha preparat un subsidi pastoral que podrà ser útil a les parròquies i comunitats que s’adhereixin a aquesta iniciativa.           

Per a més informació,  preguem consulteu el web del Pontifici Consell per la Nova Evangelització 

 

T'interessarà ...