20è aniversari de la revista 'Teologia Actual'

L’acte comptarà amb les ponències del Dr. Joan Guiteras i de la periodista Paloma Gómez Borrero La revista Teologia Actual, que compta amb el patrocini del Capítol de la Catedral de Barcelona, celebra els 20 anys. L’aniversari se celebrarà el dia 7 de novembre, a les 19.00h, a l’església de Sant Sever (c/ Sant Sever, 11 [...]

L’acte comptarà amb les ponències del Dr. Joan Guiteras i de la periodista Paloma Gómez Borrero

La revista Teologia Actual, que compta amb el patrocini del Capítol de la Catedral de Barcelona, celebra els 20 anys. L’aniversari se celebrarà el dia 7 de novembre, a les 19.00h, a l’església de Sant Sever (c/ Sant Sever, 11 de Barcelona), on hi ha la seu de la publicació. En aquest acte, el Dr. Joan Guiteras, director de Teologia Actual, pronunciarà unes paraules sobre l’efemèride i presentarà la periodista, experta en temes vaticans, Paloma Gómez Borrero. L’acte serà amenitzat amb música.

Origen i objectius 

La revista Teologia Actual es va començar a publicar l’octubre de 1993. Mn. Joan Guiteras, director de l’Institut de Teologia de Barcelona (avui ISCREB), i un grup d’alumnes van crear aquesta revista trimestral amb la finalitat d’ajudar als alumnes i les persones que volguessin tenir un major coneixement teològic. 

L’objectiu de Teologia Actual és mostrar les qüestions en la seva objectivitat il·luminada per la fe. És un instrument al servei dels que volen conèixer millor la Teologia. Vol atendre tothom que desitja apropar-se al món d’avui amb el diàleg entre fe i cultura. Per això, Teologia Actual tracta: Església, Ciència, Cristologia, Art i cultura, Tertúlia, Filosofia, Biografia o Notícies, etc. i té cura de la seva presentació. Els articles van acompanyats de fotografies i altres il·lustracions. Els autors tracten els temes amb una visió evangèlica i eclesial fent de la revista un element d’evangelització, un bon atri dels gentils. 

T'interessarà ...

23 Maig, 2019
La Parròquia de Sant Agustí del Raval es tenyeix de vermell per celebrar la festivitat de la patrona dels impossibles amb el bisbe Antoni Vadell
22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món